Нууцлалын бодлого
Lorentz таны мэдээллийг зөвхөн захиалгыг биелүүлэх, асуултад хариулахад ашигладаг. Энэ хуудас ямар мэдээлэл цуглуулдаг, хэнтэй хуваалцдаг, хэрхэн устгуулах талаар тайлбарлана.
Ямар мэдээлэл цуглуулдаг вэ
- Захиалга хийхэд: нэр, утасны дугаар, хүргэлтийн хаяг (хот/аймаг, дүүрэг/сум, хороо/баг, хаяг), нэмэлт тайлбар, захиалсан бүтээгдэхүүн, төлбөрийн хэлбэр.
- Нэвтрэхэд: имэйл хаяг. Google-ээр нэвтэрвэл Google-ээс таны имэйл болон нэрийг авна. «Зочноор нэвтрэх» сонголт хувийн мэдээлэл шаардахгүй.
- Чатад: сайтын чат болон Facebook Messenger-ээр бидэнд бичсэн мессеж.
- Техникийн мэдээлэл: сайтыг аюулгүй ажиллуулах, буруу ашиглалтаас хамгаалахад хэрэглэх IP хаяг зэрэг серверийн бүртгэл.
- Хөтөч дээр: таны нэвтрэлт болон сагсыг хөтчийн санах ойд хадгална. Бид сурталчилгааны трэкер болон гуравдагч талын аналитик ашигладаггүй.
Яагаад ашигладаг вэ
Захиалгыг бүртгэж хүргэх, төлбөрийг баталгаажуулах, захиалгын мэдэгдэл илгээх, асуулт гомдолд хариулах, залилан болон буруу ашиглалтаас дэлгүүрийг хамгаалахад ашиглана.
Бид таны мэдээллийг зарж борлуулдаггүй, өөр хүний сурталчилгааны зорилгоор өгдөггүй.
Хэнтэй хуваалцдаг вэ
Дэлгүүрийг ажиллуулахад дараах үйлчилгээ шаардлагатай:
- QPay: онлайн төлбөр хүлээн авах (захиалгын дүн, нэхэмжлэлийн дугаар).
- Vercel (сайтын хостинг) болон Neon (өгөгдлийн сан, АНУ-ын серверүүд): таны мэдээлэл тэдний серверт хадгалагдана.
- Telegram болон имэйл: захиалга ирэхэд дэлгүүрийн эзэнд захиалгын мэдээлэл (нэр, утас, хаяг, бараа) очно. Жинхэнэ имэйл хаяг өгсөн бол танд захиалгын мэдэгдлийг имэйлээр илгээнэ.
- Чат туслах: чатад бичсэн мессежийг хариу боловсруулахын тулд AI үйлчилгээ (OpenAI) боловсруулна. Facebook Messenger-ээр бичсэн мессеж Meta-гийн платформоор дамжина. Чатад картын дугаар, нууц үг зэрэг нууц мэдээлэл бүү бичээрэй.
- Google: зөвхөн «Google-ээр нэвтрэх»-ийг сонгосон тохиолдолд.
- Эрх бүхий байгууллага: зөвхөн хуулиар шаардсан тохиолдолд.
Хэр удаан хадгалдаг вэ
Захиалгын бүртгэлийг нягтлан бодох бүртгэл болон дэмжлэгт шаардлагатай хугацаанд хадгална. Захиалгагүй зочны бүртгэл 30 хоногийн дараа автоматаар устна. Чатын харилцааг хүсвэл устгана.
Таны сонголт
Хувийн мэдээллээ «Бүртгэл → Хувийн мэдээлэл» хэсгээс харж, засна. Мэдээллээ устгуулахыг хүсвэл «Мэдээлэл устгах» хуудас дахь имэйл рүү бичнэ үү; нягтлан бодох бүртгэлд заавал хадгалах шаардлагатайгаас бусдыг нь устгана.
Аюулгүй байдал
Нууц үгийг шифрлэж (hash) хадгалдаг, ил бичдэггүй. Сайтад HTTPS холболтоор хандана. Админ хэсэгт зөвхөн дэлгүүрийн эзэн нэвтэрнэ.
Холбоо барих
Таны мэдээллийн талаар асуух зүйл байвал утас 86185769, имэйл ganturtuvshinsaihan@gmail.com -аар холбогдоно уу.
Сүүлд шинэчилсэн: 2026-10-23